Follow on Bloglovin

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013




Στον χρόνο που περνάω στον υπολογιστή αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να διαβάζω blogs που αναφέρονται στα αρώματα.! Πολλές φορές βέβαια με αποτέλεσμα να αγοράζω αμέσως κάτι που προτείνεται.. Μάλλον παρασύρομαι εύκολα.



Παραδέχομαι ότι το άρωμα είναι το hobby μου και δεν νιώθω ενοχές που χαλάω τα χρήματα που μου περισσεύουν εκεί. Δεν είναι δα και τόσα πολλά!



Στο άρωμα με ελκύει αυτό το φευγαλέο της ύπαρξης του. Για μένα είναι ίσως η πιο σύντομη μορφή τέχνης αφού όταν το άρωμα τελειώσει παύει να υπάρχει μια για πάντα. Ένας τρόπος να θυμόμαστε την ματαιότητα της ζωής αλλά και τη δικιά μας φθαρτή φύση. Γι’ αυτό φορέστε το αγαπημένο σας άρωμα κάθε μέρα και μη το αφήνετε κρυμμένο σε κάποιο ντουλάπι να μαραζώνει.



Δύο από τα αγαπημένα μου blogs http://myperfumediaries.blogspot.gr/ και http://yearofthetightarse.blogspot.gr/ επηρεασμένες από αυτό το blog: http://ascentaday.wordpress.com/ που πραγματικά χάρηκα πολύ που ανακάλυψα! Θα γράφουν κάθε μέρα τις εντυπώσεις του για ένα άρωμα. Έτσι αποφάσισα να αρχίσω και εγώ και να δούμε αν θα τα καταφέρω!
Τις εντυπώσεις μου για τα αρώματα θα τις γράφω στα αγγλικα. Μπορεί αργότερα να τις μεταφράζω δεν ξέρω ακόμα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου